Nieuw in ons assortiment de HEOS bar

Soundbar/draadloos luidspreker.

De HEOS Bar is een geavanceerde en gebruiksvriendelijke soundbar met een heel goed geluid. Hij kan draadloze achterluidsprekers (apart verkrijgbaar) aansturen en 4 HDMI-ingangen is genoeg voor al je apparatuur. Inclusief Bluetooth en remote-app.

HIGHLIGHTS
Heos bar – Geavanceerde soundbar met eindeloze mogelijkheden.

  • Kan worden uitgebreid met draadloze achterluidsprekers en subwoofer van HEOS (apart verkrijgbaar).
  • Zeer goed geluid en veel aansluitingen voor een soundbar, inclusief HDMI en Bluetooth.
  • Eenvoudige bediening met HEOS-app (en traditionele afstandsbediening)
    Internetradio, Spotify Connect, TIDAL, Deezer enz.
  • Onderdeel van het draadloze HEOS by Denon-multiroomsysteem

HEOS Bar – geavanceerde soundbar met eindeloze mogelijkheden
De HEOS Bar is een geavanceerde en gebruiksvriendelijke soundbar met een heel goed geluid. Hij kan draadloze achterluidsprekers aansturen en heeft 4 HDMI-ingangen – meer dan genoeg voor al je apparatuur. De HEOS Bar is onderdeel van het HEOS-multiroomsysteem, voor draadloze muziek in het hele huis.

En als je een paar draadloze achterluidsprekers – bijvoorbeeld HEOS 1 – en een draadloze subwoofer van HEOS aansluit, kom je heel dicht in de buurt van een echte home-cinema, maar dan zonder aparte installatie en vervelende kabels. En je TV klinkt gewoon veel beter!

Eindeloos veel streamingmuziek

Alle muziek in de hele wereld streamen via internetradio en de populairste streamingservices van dit moment, zoals Spotify Connect, TIDAL en Deezer. En dankzij Bluetooth zit je nooit zonder draadloze muziek.

Draadloze muziek in het hele huis

De HEOS Bar hoort bij het populaire multiroomsysteem HEOS by Denon. Je kunt heel snel en eenvoudig uitbreiden met draadloze HEOS-luidsprekers en streamers in zoveel kamers als je maar wilt. Maar let op – als je het eenmaal geprobeerd hebt, wil je nooit meer iets anders!

De HEOS Bar is verkrijgbaar in het zwart.